keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Arpajaislahjat!

18.3.2015 tein lisää pyykkipoikalyhtyjä, lyhdyt menivät arpajaisiin.

Kyläyhdistyksessämme järjestetään kahvi-iltoja aina, kun joku kylän emännistä innostuu sellaisen pitämään. 
Tänään yhdistys järjestää vähän perinteistä poikkeavan kahvi-illan, kun sinne saapuu paikallislehden toimittaja tekemään juttua yhdistyksemme toiminnasta.

Yleensä kahvi-illoissa pidetään arvontoja ja kaikki kahvi-iltaan saapujat tuovat mukanaan jonkun tavaran arpajais voitoksi. Näillä kahvi-illoilla, sekä arpajaisilla kartutetaan samalla yhdistyksen tiliä.

Minä päätin nyt ensimmäistä kertaa tehdä arpajaisiin jotakin omin käsin. Ensimmäisenä tuli mieleeni, että olisin voinut viedä sinne eilen tekemäni kranssin, mutta päätin pitää sen itselläni. Mitään tiettyä tavaraahan sinne ei tarvitse viedä vaan se voi olla esim: ostettua, itsetehtyä, pullapitko, kahvipaketti tai mitä milloinkin kullakin tulee mieleen tuoda sinne.
Mutta minä vien tänä iltana nämä itsetehdyt kynttilälyhdyt ja kortit. Pääsiäinenkin on niin lähellä, että päätin sitten tehdä vähän värikkäämmät kortit tällä kertaa!


Nämä lyhdyt eivät varmasti teille ole mikään uusi juttu, koska tein näitä ennen joulu lahjaksi, sekä itselleni joulutunnelmaa luomaan.


Minulla oli vielä varastossa keltaisia tuikkuja joten sujautin sellaiset mukaan lyhtyihin.


Väriloistetta korttien mukana!Tälläisiä pakettikortteja löysin halbahallista joulun jälkeen ja nappasin kunnon kasan niitä heti varastoon. Pakettikorteille, kun on käyttöä ympäri vuoden joten ei ainakaan ollut turha ostos. Nämä pakettikortit ovat vielä siitä hyvä jutt, että ovat kovasta pahvista tehtyä joten pysyvät hyvin ryhdissä lahjan saajalle asti. 

Vaikka niissä nyt lukeekin tuo sent with love niin minun mielestäni nämä sopivat kyllä niin arkeen kuin juhlaankin!


Tässä ne arpajaisvoitot ovatkin valmiina joten katsotaan kuka onnellinen ne tänä iltana nappaa itselleen. 


Tässä tuli jälleen yksi hyvä lahja idea esim: myyjäisiin, arpajaisiin, lahjaksi niin arkena kuin juhlana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti