tiistai 26. huhtikuuta 2016

Jouluiset kiitos koritit ja lahjat!

Päätin tehdä vähän erilaiset kiitoskortit 40-vuotispäivääni muistaneille. 
Tässä on nyt yhdistettynä kiitoskortti, joulukortti ja samassa tulee vielä lahjakin. 

Tässä postauksessa tulee hyvä joululahja idea!


 Ostin tokkikselta paketin kortti pohjia ja samassa paketissa tuli kirjekuoretkin mukana. Nämä ovat niin ihanan värisiä ja sopivat hyvin tähän kiitos/joulukortti lahjaan. Kiitos kortit ovat siis vielä lähettämättä ja joulu lähestyy kovalla vauhdilla joten tässä tulee kaikki yhdessä paketissa. Laitoin pitsiä kortin kannen reunoihin ja valmiista skräppi lehtiöstä (jouluaiheisesta) löytyi nämä valmiit rauhallista joulua tekstit. Skräppilehtiöitä löytyy tokkikselta, sinooperista ja ainakin sinellistä. 

Joulukorttia varten värjäsin marjiksen ohjeella valkoista tavallista A4 tulostuspaperia kahvinpuruilla. Kahvinpuruilla sain hienon vanahanaikaisen sävyn paperiin.

Blogini aikaisemmista postauksista löytyy kuppikynttilöistä punainen versio. Nyt päätin tehdä lahjaksi tälläiset limen vihreät kuppikynttilät. Kuppien reunustoissa kuten myös lautasten on kultainen värjäys joten kultaiset kortitkin sopivat hyvin näihin lahjoihin.
"ken lahjat saakaan se on arvoitus"!


Jottei homma menisi liian vaikeaksi niin vielä tein smaisesta skräppi lehtiöstä nämä pakettikortit, mutta vahvensin niitä pahvilla.


Kortti kirjekuoreineen lautasten alle ja sellofaania reilusti ympärille. Juuttinarulla kiinni ja tadaa joululahja idea valmis.

Itse tehty on aina itsetehty ja siitä saa melkein yhtä näyttävän kuin ostaisit valmiin jostakin sisustusliikkeestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti