keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kuivakukka kranssi

17.3.2015 tehty postaus.

Ostin sinooperista pari tyroxista sydän kranssia tässä jokin aika sitten ja tänään sain pitkästä aikaa hyvän ja luovan idean!

Olen mennen tullen ostellut pirkan reilunkaupan ruusukimppuja ja yrittänyt opetella niitä hoitamaan ja pitämään hengissä. Kuitenkin meikäläisen ostamat ruusukimput ovat kuolleet ihan muutamassa päivässä. Muutaman kerran olen melkein antanut periksi sille ajatukselle, että minä en ruusuja saa pidettyä hengissä. Ostin kuitenkin viime viikolla jälleen pari reilunkaupan ruusukimppua ja nyt ne ovat kerrankin pysyneet hyvän näköisinä jo yli viikon. Ilmeisesti olen tälläkertaa hoitanut niitä tunnollisemmin.

Vanhoja kuolleita kimppuja en kuitenkaan ole heittänyt pois vaan olen kuivattanut niitä riiputtaen ylösalaisin roikkumassa. Katsellut niitä kuivuneita ruusuja ja miettinyt voisinko hyödyntää niitä jollakin tavalla uusiokäyttämällä?

Tälläisen idean sain aikaiseksi!Kiersin juuttilankaa sydämenympärille, kuumaliimasin ruusut kiinni, laitoin pari puuperhosta kranssin ala-osaan koristeeksi.

 Minulta ei löytynyt suihkutettavaa lakkaa niin suihkutin sitten hiuslakkaa. Tiedä onko kukaan koskaan kokeillut vastaavaa ideaa niin voisi kertoa kokemuksia?
Mikäli sinulla on tiedossa joku suihkutettava lakka joka kovettaisi ruusut niin ottaisin idan mielelläni vasetaan!


Näitä tarvitset sydänkranssin valmistukseen

Sydän tyrox
Kuivattuja kukkia
Juuttilankaa
Liimaa (erikeper)
Puisia perhosia tai muita koristeita.
Kuumaliimaa
Kuumaliima pistooli
Suti
Sakset

Ohje:

Leikkaa ruusut varsista irti
Liimaa haluamaasi muotoon styrox sydämeen kiinni
Laita liimaa styroxin pinnalle ja kierrä juuttinarua ympärille. 
Lopuksi liimaa muut koristeet haluamillesi paikoille ja tee juuttlangasta ripustusta varten narunpätkä ja liimaa sekin vielä kiinni kranssin takaosaan (ylä-osaan).

Sellainen idea, mitäs pidit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti