keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Paperi kranssi!

18.12.2014 Olen postannut seuraavanlaisen postauksen.

selasin tässä pari päivää takaperin facebookin askartelu ryhmiä ja joku oli jakanut kivan askartelu videon. Kyseisen videon olen nähnyt aikaisemminkin ja jakanut itsekin sen omaan profiiliini. Kuitenkin unohdin aikanaan tämän jutun vaikka silloin jo ajattelin, että tuon voisin tehdä vaikka jouluksi ikkunalle. 

Tämän videon jälleen nähtyäni se muistutti minua siitä, että pitää ehdottomasti ostaa materiialit ja testata saanko tehdyksi tämän ihanan idean!

Niin jumalattoman kova polte tuli tehdä tämä salaperäinen askartelu juttu, että päätin sitten eilen hakea siihen tarvitsemani tarvikkeet ja ryhtyä tuumasta toimeen. 

Paperikranssiksi kutsuin tuota mielenkiintoista sisustus juttua, jonka nyt aioin toteuttaa omalla variaatiollani jälleen.
Nyt pitää sitten jälleen myöntää, että koskaan aikaisemmin en ole minkäänlaisia kransseja tehnyt joten aika tyytyväinen olen lopputulokseen!Alkuperäinen mallihan videolla on isomopi ja ilman valoja. Minä löysin halbahallista vain näitä pieniä tyröksi rinkuloita joten oli sitten pakko alkaa siihen sovittelemaan paperikukkaisia. Lisäksi lisäsin 10 valon ledisarjan paperien väliin. Voin kertoo, että on aivan ihana ja tunnelmallinen illan pimetessä ja huoneesta naps valot pois niin ihanan tunnelman luo. 

Paperikranssi
Näitä tarvitset

1 tyroksinen rinkula
1 pkt valkoisia suodatinpusseja
1 pkt ruskeita suoratinpusseja
valosarjan (pieneen riittää 10 valon ledisarja)
sakset
kuumaliimaa
Nitojan
lyijykynän
desimitan
teippiä
juuttinarua

Kierrä valosarja ensiksi rinkulan ympärille ja teippaa vaikka teipillä kiinni niin  pysyy.

Tee valmiiksi paperiruusukkeita kummastakin väristä.

1. laita kolme valkoista suodatin pussia päällekkäin (tasaiseen kasaan), piirrä kasan päälle keskelle desimitalla ympyrä.
2. Leikkaa ympyrä pois ja taita kahtia keskeltä. Avaa ympyrä ja laita yksi niitti keskikohtaan ympyrään juuri siihen taittokohtaan.
3. Otan sormen päillä irti yksitellen paperi ympyrä ja myttää se pineksi ruusunnupuksi, tee samoin kaikille muille ympyrän papereille. (kaikki pitää olla yhdessä ja samassa kasassa)
Lopuksi, kun olet saanut kaikki paperit yhdestä ympyrästä mytättyä niin avaa varovasti mytty auki ja sinulla on kädessä paperi kukka.
4. Liimaa paperikukat tyrox rinkulan ympärille.

Tee samanlaisia ympyröitä ruskeasta paperista ja sijoittele kukat mieleisen asetelman mukaisesti. 

Lopuksi kierrä juttinaru kranssin yläosaan ja laita roikkumaan ikkunaan tai mieleiseesi paikkaan. 

Ihan lopuksi kääntele vielä valoja siten, että olisivat paperien välissä kunnolla. 

Yllättävän helppoa oli tämä tehdä ja päätin tehdä vielä toisenkin, mutta en sitä vielä kerinnyt tekemään joten viiknloppu onkin sitten touhua täynnä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti