torstai 28. huhtikuuta 2016

Pinkkiä tytölle!

26.3.2015 Olen tehnyt postauksen, jossa maalannut ja koristellut pahvilaatikon ystäväni tyttärelle syntymäpäivälahjaksi.
SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN!

juttelin ystäväni kanssa maanantaina puhelimessa ja mietimme yhdessä mitä voisin tehdä hänen 5-vuotiaalle tyttärelleen lahjaksi. Kyselin tytön lempiväriä ja se tietenkin on pinkki. Tyttö tykkää myös kovasti helinäkeijusta joten selväksi tuli, että lahjan pitäisi sisältää pinkkiä väriä ja helinäkeijua.

Siinä vaiheessa päätin, että tytön toive tullaan toteuttamaan ja pinkkiä laitetaan helinäkeijun kera.

Tyttären äiti oli ihastellut facebook sivutollani olleita päällystämiäni pahvilaatikoita ja siitä se idea sitten lähti taas lentämään. Päätin tehdä Sannille lahjaksi aarre laatikon. Laatikon johon Sanni voisi sitten säilöä, lempi lelujaan tai muistojuttuja lapsuus vuosistaan.

Ostin HalbaHallista kolmen koottavan pahvilaatikon sarjan.
Pahvilaatikot olivat vihreä raidallisia. 

Kankaanpään K-maataloudesta (rautakaupasta) käväsin hakemassa pinkkiä maalia pikkupurkin ja maalasin kertaalleen pahvilaatikon. 

Netistä löysin helinäkeiju kuvia tulostin ja liimasin ne laatikon kanteen ja sivuun kiinni.

Laatikon kannen reunoihin kiinnitin pinkin, lilan, valkoisen, ja keltaisen värisiä kukkia joissa on timantti keskellä. Nämä kukat ovat muuten aivan ihastuttavia ja sopivat hyvin niin kortti kuin skräppäys askarteluun.

Kiinnitin laatikon yläreunaan kuumaliimalla leveää valkoista pitsiä.

Laatikon nimeä mietin pitkään ja hartaasti. Lopuksi päätin kuitenkin, että laatikon nimeksi tulee Sannin Aarteet. 

Laatikon kumpaankin päätyyn tein vaaleanpunaisesta servetti papereista ruusukkeita ja liimasin niitä kuumaliimalla kiinni kylkeen.

Tässä valmis Sannin Aarteet laatikko odottaa pääsyään Sannin luokse. 

Täytyy sanoa, että tässä oli melko vaativa vaatimus, mutta sain kuin sainkin toteutettua sen pinkin laatikon helinäkeijulla. 

Sujautin laatikkoon mukaan muutaman netistä tulostamani helinäkeiju väritys kuvan. Sanni voi sitten itse väritellä, leikata niistä yhden Helinäkeijun ja liimata sen laatikon toiseen kylkeen. Jätin nimittäin laatikon toisen pidemmän kyljen täysin tyhjäksi juurikin sitä varten, että Sanni voi sen itse täyttää haluamillaan kuvilla tai piiroksilla. 

Mitäs piditte ideasta?

Tämä pinkin väri on luonnossa aivan ihastuttavan raikas väri. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti