torstai 28. huhtikuuta 2016

Risulyhty!

5.4.2015 tein ensimmäisen risulyhdyn, siinä vähän meinasi näpit palaa yhteenotosta kuumaliiman kanssa. 

Eilen tein pääsiäis kynttilöitä, mutta olen minä muutakin puuhastellut ja askarrellut tänä pääsiäisenä.

Viikko sitten käytiin Forssasta hakemassa meille uusi sohva, mutta siitä tulee sitten lisää seuraavassa postauksessa.
Forssassa käydessämme poikettiin myös hurrikaanissa. Hurrikaani on hyvin samantyyppinen tavaratalo kuin talousmarkka, halbahalli ja Eurohamsteri. 

Hurrikaanissa kiertelin tietenkin sisustupuolella kuolaten ja silmät päässä pyörien hyllyjen väleissä. Löytyipä sieltäkin asti mukaani askarteluun jotakin kivaa.

Tälläisen risulyhdyn teko on ollut mielessäni jo hyvn pitkään, mutta  en ole vain jaksanut alkaa sitä tekemään saatika suunnittelemaan. Nyt kohdalleni tuolla hurrikaanissa osui kori jossa oli iso läjä pusseja joihin oli koottu pieniä risunpalasia ja minähän ostin ison kasan näitä pusseja, kun hintakaan ei ollut paha.
Hinta oli muistaakseni vajaa 2,00 €

Meikäläiselle on liian työllästä lähteä puiden oksia repimään ulkoa joten osui nämä sopivasti kohdalle. Sain sitten pääsiäiseksi taas yhden kynttilälyhdyn pöytää koristamaan.


Tämä  jos joku oli kyllä työläs tehdä ja vaati taas pitkää pinnaa ja hermoja. Ei ihan helpoimmasta päästä, kun näitä pieniä risuja kiinnitteli ja sommitteli purkin kylkeen kiinni. Ajattelin tehdä kaksi näit, mutta sen verran meni aikaa, että toinen jäi vielä toistaiseksi tekemättä.

Kietaisin vielä ympärille pääsiäisen keltaista askartelunauhaa ja siitä tuli ihan näppärän näköinen.


Tämä risulyhty antaa aivan ihanan valon kynttilän kera ja siitä tulee pöytään mukava kuvio.

Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti