sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vanhat kotiliedet käyttöön!


Otin uusiokäyttöön meidän varastossa olleita vanhoja kotiliesi lehtiä.
Ajattelin jossakin vaiheessa, että tulevaisuudessa keittiöremonttia tehdessä voisin käyttää näitä lehtiä tepetointiin. Näitä vanhoja lehtiähän käytetään nykyään paljon sisustuksessa ja varsinkin seinien tapetoinnissa. 
Kuitenkaan meillä ei nyt vielä hetkeen aikaan tehdä sitä keittiöremonttia joten päätin hyödyntää 50-60 luvun kotiliesi lehdet uudella tavalla. 

Tälläkertaa en edes lähtenyt etsimään mitään ideaa googlettamalla netistä, mutta tehtyäni nämä omat juttuni löysin googlesta aivan vastaavanlaisen version jossa oli myös käytetty vanhoja kotiliesiä.
Toisinsanoen tätä ideaa on siis muutkin kekkasseet käyttää! Pitäisi varmaan joskus viritellä ja kehitellä ihan oma idea, sellainen jota kukaan ei ole vielä hoksannut tehdä. Tosin minä en sellainen idearikkari ole joka keksisi jotain täysin utooppista ja ennen tekemätöntä. 

Tälläiset niistä mun kotiliesi laatikoista sitten tuli!

Tästä se alkaa..
Leikkaa, limaa, leikkaa, limaaa... suti heilumaan!


Näytin meidän Joelille mitä olin kikkaillut ala-kerrassa ja arvatkaas mitä poika totes?
JOO.. SE ON POP!!
No Juholle sanoin, että kattos mitä mää tein, ihan ite?
Juho katsoi hetken ja totes, että no et ole tehnyt!
Ne lapset, ne lapset....


Tässä onkin sitten valmiit boxit ja toiseen laitoin tuollaisen ruutunauhan reunan koristeeksi. Mulla olisi ollut toisenlainenkin idea näihin, mutta jätin sen nyt tekemäti. Halusin näistä sellaiset pelkistetyt versiot. 
Toiseen boxiin tyhjensin koko kynäpenaalini ja päätin, että se saa ajaa kynäkotelo asiaansa jatkossa. Nyt ainakin kynät pysyvät hyvässä järjestyksessä kotiliesi boxissa.Käytin liimaukseen ihan perus erikeepperiä ja katsotaan sitten, kun kunnolla kuivuvat alkaako paperi kupruilemaan, toivottavasti ei!

Mitähän muuta kivaa vanhoista lehdistä voisinkaan keksiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti