torstai 5. toukokuuta 2016

50-vuotis kortti ja lahjapakeetti!

Tätini piti 50-vuotis juhlat viimevuoden toukuussa. Väkersin seuraavanlaisen lahjapaketin hänelle.
Lahjan päätin tehdä itse, mutta ostin siihen pari juttua mukaan.

Kynttilälyhdyn päätin jälleen väkerrellä (sillä kuumaliimalla) ja tälläkertaa kuumaliima pistooli antoi sormilleni kunnon paukauksen joten sain pariin sormen päähän pikkuruiset kuumotukset.
Tätini tykkää sähkön sinisestä joten sinistä piti siis saada lyhtyyn ja niinpä ympärille laitoin sinisen nauhan.


Ostin Halbahallista pari kynttilää mukaan lahjapakettiin. 
Näissä ostokyjnttilöissä oli sellaiset muoviset leveät ei niin kauniit koristeet ympärillä joten päätin automaattisesti koristella nämä kynttilät. Ympärille aaltopahvista liuska, siihen pitsiä kiinni ja sininen unikko. Eipä nämä muuta tarvinneet ja omasta mielestäni tuli todella nätit.


Valkoiselle kynttilälle sama juttu, mutta pitsin tilalle laitoin samaa sinistä nauhaa kuin lyhtyyn ja tumman sinisen unikon tilalle vaaleansininen.Lisäksi ostin HalbaHallista alustan johon oli hyvä koota lahja yhdeksi hienoksi paketiksi. Alustan voi käyttää tarjoiluastiana myöhemmin ja isoja kynttilöitä voi tietenkin polttaa sen päällä. Laitoin vielä muutaman hajukynttilän mukaan joita voi sitten lyhdyssä poltaa virallisesti. 

Onnittelu kortin päätin tehdä samalla teemalla. Hopea teksti meni vähän vinoon, kun näillä meikäläisen rohmu sormilla ei kyllä näin pieniä ja kapeita teksti tarroja saada suoraan menemään.
Muutoin lopputulokseen olen jälleen tyytyväinen.


Sitten vielä lahjojen kokoaminen yhdeksi paketiksi ja tämä nainen on valmiina juhlimaan.

Tämä lahja-idea voisi toimia myös joululahjana, syntymäpäivä, hää ja äitienpäivälahjanakin. 


2 kommenttia:

  1. Noi tekstitarrat saa sormia paremmin liimatuiksi pinseteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus menee ihan sormilla laittamalla helposti, riippuu tietenkin vähän tarran koosta. Mutta pinsettejä opin tämän kortin teon jälkeen käyttämään, kun viimein sellaisen löysin varastojen kätköstä.

      Poista