maanantai 9. toukokuuta 2016

Tuunatut tölkit!!

maanantai 31. elokuuta 2015

Tuunatut tölkit!

Nyt testaan ensikertaa tehdä postausta puhelimen kautta. I phonella joka on ollut jo jonkinaikaa käytössäni saisin näppärästi tehtyä pienempiä ja lyhyempiä postauksia. 
Mutta tietokoneella, kun on tottunut tekemään ja kuvia käsittelemään niin tämä puhelimella postaaminen on hankalempaa "pitää siis alkaa opettelemaan"!

Meiltä tulee viikoittain paljon tyhjiä kissanruoka tölkkejä, joten päätin hyödyntää ne uusiokäytössä. Tein niistä sitten itselleni askartelutilaan kynäpurkkeja. Löysin pinterestistä jälleen hyviä ideoita ja tuumasta toimeen aloin visioimaan omanlaisia ja penkomaan kangas ja askartelu tavaroitani.

Tälläisiä niistä sitten tuli

Ensimmäiseen laitoin juuttikangasta, pitsiä, paperikukkasia, ja helminauhatarraa. 
Viimeinkin löysin idean johon sain käyttää viimevuonna ostamaani juuttikangasta.

Toiseen käytin vanhoja kuistin ikkunassa olleiden verhojen kangasta. Kyseiset vanhat verhot eivät oikein sovi tämän talon ikkunoihin joten hyödynsin niiden kangasta näihin purkkeihin. Ehjiä verhoja jäi vielä paljon jäljelle joten voin hyödyntää niitä vielä jossakin muussa tuunailussa. 


Jyskistä aikanaan ostetut tyynyliinat ovat ajansaatossa käytössä kuluneet. Päätin hyödyntää yhden tyynyliinan kangasta tähän viimeiseen malliin. Vähän pitsiä lisäksi ja ihan perusmalli tuli tästä!

Lisää purkkeja on vielä tulossa, kunhan kerkiän ja jaksan tehdä niitä. Täytyy vain välillä antaa mallien ja ideoiden hautua aivonystyröissä!

Mitäs piditte näistä malleista?
Kelpaisiskos sulle?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti