lauantai 25. maaliskuuta 2017

Pinkki ikkuna! 

Nyt se kevät iski meikäläiseenkin! Vanha ikkuna pokineen sai uutta maalia pintaan!  Kalkkimaalaus testi kakkonen suoritettu, halbahallin tuubimaalit testattu ja ihan hyviksi ja riittoisiksi todettu!  Pinkkihulluus mikä se on? No se nyt vaan meni niin, että näin sen tuubin siinä hyllyllä ja se suorastaan himoitsi päästä ostoskoriin! Pitäähän jokaisella naisella jotain pinkkiä olla talossaan. Tosin tässä ikkunassa vähän muutakin väriä on!  Surin pinkillä puuosat ja koristekohdat valkoisella kalkkimaalilla!

 

Sain askartelulehden mukana tälläisen ihanan perhos-stanssin. Mk öhöm hyödynsin sen tanssin leikatun jäljen sapluunaa muodossa ja tuputtelin kolmella eri kalkkkmaali värillä perhosia lasin pintaan koristeeksi! Jep perhoshulluuskin iski jälleen! 

 

Halusin niiden perhosten olevan lentoon lähteneen parven muodossa!

 

Halusin vielä pidikkeetkin koristeeksi kiinni! 
Noissa vanhoissa pirikkeissä vaan on jotakin niin nostalgista tunnelmaa.No mimmonen siitä sitten tuli loppujen lopuksi koko höskästä?  
 Tadaaaa!!!!!  
Tommonen se ny sitten on!!

 

Ai niin se erikoisin juttu! 
 Ikkunan lasipinnat on takapuolelta tuputeltu piimällä! Piimällä saat tehtyä lasinpintaan kivan huurteisen tunnelman ja vaikka näkösuojaa ikkunoihin!  
 Meillä alkaa talossa keväämmällä ikkunaremppa ja sitten on pojat ikkunaa pokineen vaikka kuinka tuunattavaksi. Taidan tehdä muutamat ikkunat myyntiin perhosineen. 

Mitäs tykkäsit?? 

4 kommenttia:

 1. No voi vitsit...vähänkö hieno. Kelpais mullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei muutakuin etsimään kuule vanhaa ikkunaa ja toteuttamaan! Nämä ovat ihan kivoja seinällä, mutta vievät tietysti ison tilan seinästä. :)

   Poista
 2. Juuri oikeanlainen pinkki. Ihana lisä nuo perhoset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa taisin kirjoittaa vähän värrin tuon värin. Antiikin violetista oli kyse. Mutta meikäläisen silmissä se näyttää kyllä pinkiltäkin! :O

   Poista